i lOve you.. muaahh !

Wednesday, 23 May 2012

Nyum..Nyum..Nyum

tibai angah punya makanan dulu.. :)
assalamualaikum :)


Mentakab , 22/05/2012 - seorang pemuda yang enseng lg kacak telah melaporkan kes kehilangan princess yang bername sitieylouis atau blog nya yang dikenali sebagai si-debab.. die telah dijumpai mentakedarah di restoran pizza hut yang terletak dari arah barat daya balai polos  polis bersama seorang lagi rakannya..tipu*

Pada suatu petang yang hening, tiba2 je otak ni ligat memikir nak makan pizza demi memenuhi perotku ini.. brupp.. tertelan air liur bile teringat carbonara tu sebab member cakap sedap amat..kalau tak sedap pon takpe asal dah mencuba.. tapiiii duitttt ? fikir punye fikir.. haaa ! canteekkk siti idea kau cantikkk ! iaitu membodek angah yang kerja kat kedai mama aku tu belanja makan pizza.. tibe2 teringat ustazah pesan kat anak muridnya zaman sekolah dulu ' setiap ape yang kita nak buat mesti dimulakan dengan bacaan bismillah ye'.. ok ustazah !! bismillahirahmanirahim.. fuhhh (exhaled).. aku pon mulekan ayat bunge2, ayat jiwang senang citer hok tangkap leleh punya haa.. 6minit, 7minit, 8minit...... die cakap ok.. bhahahaha (evil laugh) berjaya..! alhamdulillah..

tibe dengar suare mama cakap ' adik, kau baru je makan nasi beriani tadikan ni nak makan lg ? hurmm, spoil aa mama ni..! senyap2 dah la.. tapi nasib angah cakap balik 'takpelah die nak makan , angah tak kesah.. thanks angah bakeup.. :)  fuh , lega.. mane lah tau kang die cancel taknak belanje aku.. mood kegembiraan aku bangkit balik.. yeah ! sampai sane order macam2 bkn aku yang order si angah ni haa.. pastu tak habis aku yang makan taok ! aku jugak yang habiskan.. lari rezeki kang.. siape nak tangkap ? akak yang keje kat pizza tu ke nak tangkap balik ? aku dengan angah mang tak lah..  perot aku dah gaye orang pregnent 3bulan tp bkn 4bulan eh, bukan juge 5 bulan..! lemak nampak*  oklah , sampai sini sahaja.. terima kasih banyak2 angah belanje.. saya doakan semoge Allah murahkan rezeki angah ye.. amin.. <3 you.. :*


                                        sekian , nandre ( B.tamil)





No comments:

Post a Comment