i lOve you.. muaahh !

Wednesday, 20 June 2012

engkau lah ratu hatiku..

assalamualaikum <3

hai awak ! ape awk awak tengah buat sekarang eh ? berangan eh pasal kite ? awak dah makan ? ke makan tak kenyang ? awak sihat tak ? kalau tak sihat makan ubat k ? awak kan selalu tak sihat kan ? demam rindu la katekan.. :P sorry selame perkenalan kite ni  saya ade buat salah kat sayang awak..ops ! ditempat umum kan tak boleh over2.. wa private kan beb kehidupan waa same die.. poyos..

nak gune 'aku' lah senang sikit nmpak romantik jugak kan ? ermm , sebenarnya aku suke cari pasal lah dengan kau.. senang citer kau lihat sweet bile majok.. nak2 bile dapat sakitkan hati kau macam lirik lagu ni haa air mata yang jatuh berderai.. mang kene kan ? :) yelah kalau tak gadoh pon bosan ye dak ? kalo gadoh mnyakitkan hati pulak kan.. lame tak gadoh rase rindu nak gadoh mule la cari pasal nak berperang.. bab2 perang aku lah over nye.. aku banyak sgt idea nak cr point perang manje dengan kau..

dannnnn nak cakap jugak sal ni.. aku mang dah tau kau dah berubah.. ye aku tau, aku perasan lah.. ape kau ingat aku tak perasan.. aku wat2 tak perasan adelah.. haha.. kejam* kau yang sekarang tersangat teramat terpaling lah aku suke.. kisah2 & perangai2 dulu tu kalo boleh abaikan or jadikan pengajaran.. kau yang sekarang tak lagi panas baran yang melambong & penyabar empatratuslimapuluh kali gande dr yang lepas.. baik sampai member kau dengki dengan kau pon tak perasan.. nampak tak tahap kebaikan yang nak aku ungkapkan.. kau yang pemurah (disini hanye kite berdua je yang tau k ?) terima kasih yang teramat sangat..
kau jgak panglipurlara hidup aku tatkala aku dalam kesedihan , kesunyian , kenangisan.. romatik lagi tau.. aww !

aku takut.. aku takut meluahkan segala.. kerna aku mampu.. ya aku mampu.. berkorban apa2 saja untuk dia.. hey.. memandangkan kau dah yang terbaik untuk aku (insyaAllah) aku akan hargai segala ape yang kau buat kat aku.. ye, mang la kau ase kadang2 aku macam tak menghargai je ape kau buat..sebenarnye tak k.. tak pernah never kalau omputeh cakap..ape yang kau berubah tok aku , ke arah kebaikan aku akan hargai sangat.. dan tak semestinye kau nak putus ase kan.. tak kan ? beselah kau kene lah terima aku ape adenye.. kau tau dah kan perangai aku macam mane ? rock bebeh.. rock.. :) lagi satu kalau dengan kau aku akan jadi lebih faham bahase skit.. kalau ade yang tak faham bahase tu maybe kau p cakap bahase africa ke , slank america yang susah aku nak ngerti dong, bahase tamil yang boleh membuatkan otak aku pusing.. hak3.. tapi beselah manusia kan ade wat silap.. telinge ni wat2 pekak bila kne nasihat , mate wat2 bute bile bace text kau tu.. hati wat2 tertutup eh , macam2 lagi lah..

last, aku manyak2 terima kau seadenye dalam hidup aku.. tak kire dimana jua anda berada.. bersamamu.. walaupun kemana jua.. laut & darat ku redah, gunung tinggi bukan pemisah antara kita (lagu iklan digi)
entry kali ni banyak kan lagu wat tok kau.. pandaikan..? hehe.. tengok lah sape.. well ! riak*

KHAS UNTUK MU : BUDAK CENGENGENG !

SEKIAN TERIMA KASIH.. 

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete