i lOve you.. muaahh !

Thursday, 26 July 2012

si dia..

assalamualaikum...hello.. rindu sangat nak merepek kat mencipta new entry untuk blog si-debab ni.. hohoh hidup aku macam busy sikit sejak2 akhir ni.. tak tau busy membace buku ke ? membusykan diri wat assignment ke ?membusykan diri dengan bla bla bla.. argghh ! asalkan aku busy.. hahaha.. aku pon tau ape benda aku buat..
ok2.. disini aku ingin bilang sih.. bilang.. satu , dua , tigaa ! yey aku pandai..  bab merepek  aku lah nombor satu*   ok2, ermm.. fikir jap nak mule kan dengan ayat ape.. ermm. ermm.. ermm.. iloveyou , imissyou si kening tebal a.k.a si gemuk a.k.a si tembam a.k.a si boncet ..ok bye ! haha..
HOPE....
HUBUNGAN KITA BERKEKALAN <
> TAK PERNAH BOSAN DGN PANGEI NGADE NI <
> SAYANG KAMU TERHADAP SAYA  TAK PENAH BERUBAH <
> KAMU MENJADI YG PERTAMA & YANG TERAKHIR <
 >GADOH SELALU<   >MENANGIS SELALU<HEHE
> KITE SENTIASE SUWIITTT GITU <
LAST ! JENG 3X ! HOPE WE WILL GET MARRIED.. *SHY*


hai si kening tebal? berangan la ni.. pandai da ye.. 



muke sakit.. alolo manje2 , mucuk2 , :*

eh ni macam anggota kumpulan bigbang?
hai saya ni peminat awak , fanatic gile kot..
CE NARI SIKIT NAK TENGOK.. AHHA !
tak pandai lettew*
                                                     
                          ---> tuhan jagakan dia , dia kekasihku , kan tetap milikku..
                                  aku sungguh mencintai,sungguh menyayangi,setulus hatiku..

TERIMA KASIH SUDI HADIR DALAM HIDUP KU <3

2 comments: