i lOve you.. muaahh !

Saturday, 1 September 2012

kaki merayap

assalamualaikum

alaa , mang rindu geli gile nak wat entry baru.. lame tak merepek rase ketagih.. hoho.. aku nak citer pengalaman berbulan2 dok kolej ni.. makin lame aku rase la kan makin best dok sini.. dok sini dapat la hidup berdikari.. basoh baju sendiri , bangun takde sape yang kejutkan , makan suap sendiri.. ape ade hal.. lame2 dah terbiase ok la tu.. dok bercampur2 dengan kawan2 yang jenis kepale giler2 mang syiokk wa cakap same luu beb ! tapi dalam bilik ni mang aku lah jadi mangsa bahan dorang.. pe ade kisah.. pengalaman
kot semue ni boleh aku bahan orang balik.. errr ? ade kaitan ke ni ? no..no..no.. kat sini kalo orang yang tak kenal mang akan anggap aku ni budak nerd.. mane tak nyer weh jalan laju2 bawak buku sambil pandang bawah.. santun la konon ! eleh ! piraahhh lu.. kene jage pandangan mate karang terpikat plak kat india2 disini.. haha..

Yang paling best nyer aku da pandai naik train.. cakap je nak pi mane.. aku boleh bawak korang.. pergi Times Square ? pergi Midvalley ? pergi masjid jamek ? pergi Pavilion? pergi Sogo ? pergi... sudah2 tak perlu nak berlagak sgt ok.. haha.. time ade duit je boleh g jalan2 shopping sakan.. time takde duit dok menganga dalam bilik hostel.. begitu lah aku.. tapi lama2 rase alamak tak membazir ke tiap2 minggu asyik nak kuo je ni.. membazir duit je.. lagi2 kalo kerap keluo ade je orang yang membebel sape lagi kalau bukan sang suami papa pakwe aku and kak long aku sendri.. huhu :')

paling penting bile sudah duduk berjauhan dengan mak bapak kite kene lah jage diri elok2, sebelom buat sesuatu tu kene fikir baik buruk bende tu jgn pakai hentam je.. amboi mentang2 dah jauh dengan mak pak kite suke suki je nak buat bnde haram jadah..

2 keping je yang mampu ditunjuk.. ohhoiii !!

 hai , awak <3

datin siti



No comments:

Post a Comment