i lOve you.. muaahh !

Wednesday, 17 October 2012

hooreyyy !

assalamualaikum sebagai pembuka bicara

setelah berpurun berkurun lame tidak berbelog akibat kesesakan masa yang maha dasyat, dahku tidak berkesempatan untuk meluahkan rase rindu yang tidak berbelah bagi untuk meluahkan isi hati dahku ini..(sobss..sobss..sobss)  haphuiii.. geli kot ckp cenggini.. aku bukan cenggini tapi cengitu.. semuanyer terjadi dgn ceng.. aku bace2 blog orang kan kalau lame tak update mesti nak tulis perkataan 'berhabuk' , 'bersarang labah2 la bersarang tikus la ape la.. tapi blog aku sikit punn tak bersarang..cool je..aku siap relax lg bersile atas sofa tiup2 habuk2 kat komputer ni..kah3. sumpah tak lawak :'( merapu je lebih..

17.10.2012 tamat lah riwayat sem 1 aku belajar di kolej unicorn unikom unikop.. paper last ialah precalculus.. haa, harini la last.. best tahap gile vavi ni.. tahap dewa pon ade.. harap2 idok lah ade nyer..repeat2 paper.. amin.. paper yang aku rase susah kan geometry dengan precalculus.. hafal punye hafal..formula die masok je dewan exam otak blank.. stuckk.. haa ! tidakkkk ! tapi still watlex watpeace je..formula yg senang2 tu ingat la jgak tapi ta tau nak letak kat tempat yang mane.. ohhdamn ! kali ni memang paper yg ade pomula ni nak kena kan aku.. otak bergurau senda plak mcm nak taknak je bagi ingatkan balik mendealah tu.. hurmm.. markah bukan sebarang markah.. banyak pulak tu die letak kat satu soalan..haisshh..

 ,
katun ni macam aku time exam.. hehe

ok stop mikir pasal exam.. kite fikir pasal mcm mane care2 nak enjoy lah.. orite tak?  hari jumaat ni  kawan2 plan nak pigi sunway pyramid.. kat egypt kate nyer.. asal ade pyramid belasah jela ckp egypt.. aiyoo.. kasihan ittew.. tapi macam tatau lagi mau pigi ke tidak pigi.. hihi.. ketawe ni macam tersekat kat celah gigi je.. wa ketawe shopan beb ! lagi due perkara lagi nak berpuas2 berbelog ini dan berfacebook .. marah si dia kalau dapat tau ni..  selepas itu mau balik johor jumpa mama yang tersayang.. disana dahku makan tidoq makan makan tidoq tidoq tidoq .. nak merayap pule kite dah kene warning.. kesian kat kita, awak ..ok ni je care yang dapat aku enjoy kan.. kang membebel mulot apek itu.. :P

AWAK2 ! MACEH BACE ITTEW PUNYA CETORI :)
 
I LOVE YOU MORE THAN YOU LOVE ME..  <3I MISS YOU MORE THAN YOU MISS ME.. <3<3 MY DEAR MEGAT MUHD DANIELLE IKHWAN <3



No comments:

Post a Comment