i lOve you.. muaahh !

Wednesday, 17 October 2012

♥ kami ♥


**terserlah kemanjaan anda bile tengok picture ni . kau makin manja sekarang kan? ayat tangkap leleh . haha. lagi satu kau cepat majok kan ? ee geram aku .  tembam kau ni . senang hati aku tengok . 

**
 nampak je tough tapi _______ (isi tempat kosong) muke tau nak siyes.. ce snap pic wat mulot itik ke , alaa yang muncung2 kan mlot tu . kenyit2 mate ke macam sore eye tu.. hehe sumpah geli* 





ni waktu kesunyian sebelum ku hadir dalam hidup mu.. ^_*kurus je ni ha . kesian ish..ish..ish.. sambil geleng kepale* 








 
kisah kami 

 aku mulai mengenalinya pada tahun 2007 , erm awal tahun 5tahun lepas . tahun 2007 la tu . :) masa aku berada di tingkatan 1 . aku still buntu memikir siapakah gerangan orang yang bagi number telipon aku dekat si dia ni . mula2 kami kenal , tidak terfikir perkenalan ini akan bertambah dengan lebih rapat . langsung tidak ! kerana waktu tu aku sudah berpunya . tapi kau ni hari2 nak text aku kan ? aku pulak bajet single . gatal* hehe. hari berganti hari ,masa berganti masa, kredit berganti2 kredit, tibe2 dia mintak kapel dengan aku (waktu ni aku sah single mingle) dan... kembali selepas ini. iklan.. tau2 je lah ye ape yang aku nak cakap .      
aku rasa masa kita bercinta zaman sekolah ni cinta monyet yang dok gayot atas pokok tu kot . :) kami bercinta sehingga aku berada di tingkatan 4 . waktu ni mang macam2 lah terjadi ibarat gempa bumi ade, tsunami ade, banjir ade, haa ibarat mcm tu . biasalah kan gaduh2 manja tu mesti ade apatah lagi bercumbu-cumbuan  cemburu apa orang sekarang cakap jelly ? WHATEVER ! dulu kalau nak diungkit kembali ingat balik aku mang banyak bersabar, tahap sabar yang boleh otomatik mengeluarkan air mata air air liur mata seorang captain america versi pompuan bak kate irfan*  :) die dulu seorang yang dasat sungguh degilnye.. bukan degil biasa2 tetapi yang luar biasa . malas la mention satu2 kedegilan die ni . kang penoh satu wall ni :P one more thing , aku tamao cakap dah perkara yang dah lepas , ni tempat awam ok . then awal tahun 2011 aku putus sama die sebab ape ? tamau cakap jugak :) bengang kan? asyik nak rahsie2 je. ok jugak ar kami break sementare aku dapat focus pada SPM aku tu , dia pulak cube berubah perangai menjadi yang lebih baik dan yg terbaik . dan alhamdulilah aku nampak sangat perubahannya bila die cari aku balik . sebab aku die sanggop berubah , die pernah cakap dgn aku hope aku akan terima die balik bile die berubah . terharu :') nah ! dapatkan ape kau nak , Allah maha mendengar :)

5/12/2012 , kami bersama kembali . ;))) triple senyum sambil kenyit mate . hee . kau menjadi seorang yang sangat baik , baik daripada aku tau ! hehe perasan baik je dulu . kau sangat mengambil berat pasal aku sekarang ini . sampai tahap kena paksa aku ni kalau tak nak ikot ape die suruh buat , tak buat nanti peras ugut taknak meseg lah , taknak layan lah , ohh , pandai ugotkan ? okeh baby boy ! :) paling aku nak kau percaya diri aku ni . sebab dulu kau suke dengar cakap orang kan? percaya cakap orang kan daripada aku ni? selalu gadoh pasal bawaan mulot2 burung belatuk ni.then nak sound aku kan tanpa sempat aku nak bela diri sendiri.:( cedeh . terima kasih banyak2 untuk kali ni percayakan aku . aku berjanji takkan khianati kepercayaan kau kat aku . teringat pulak ade orang ngadu pasal aku , kau maki hamon die balik . hehe . sumpah lawak bubu ,padan lah muke . :D terima kasih datang dalam hidup aku , sumpah aku bahagia , happy gila vavi dengan kau bubu . :') kau pandai sangat amek hati aku kan ? kau dah buat pintu hati aku tertutup untuk orang lain . kau suke bagi aku semangat time aku rase diri ni down , time aku sedih , time aku gagal buat sesuatu . terima kasih untuk segala nya. aku tengok pendirian kau sangat kukuh tau ! kau sangat kuat bersabar bila berhadapan dengan aku . :) aku pulak jadi degil sedegil-degilnye. hehe . tamo la mengeloh nanti bagi upah ye? paling kemalu-maluan bila kau pulak yang tegur aku pergi solat , kau baik dah sekarang , harap menjadi suami yang baik kelak. hee. blushing* thanks menjadi superhero dalam hidup aku keh sayang .


last , aku harap apa2 pon kau tetap kuat k , bubu ? bukan luaran je orang tengok kau kuat tapi dalaman tu harus kuat daripada luaran :P kau kan cengengeng ! gembeng ! mat leleh ! jangan putus asa tau selagi kita mampu buat sesuatu tu? cthnya : penyakit kau tu haa , rajin2 lah pergi check . berubat sane. soh p jumpe doc mula la ade je benda nak cakap aku lah doc , aku lah PA , aku lah penawar duka dan nescafe nestapa. bagai alasan kau bg kan ? AKU TAK NAK TENGOK KAU SAKIT2 FAHAM TAK ? AKU TAKNAK TENGOK KAU MENANGIS DAH . Tolong dengar ok? amek syes ape aku cakap ni . bila aku cakap banyak kali memang aku nak sangat ape yang aku cakapkan . ok ?! 

::khas aku buat untuk kau ::
:: my superhero ::
:: iloveyou ::
:: imissyou::

                                                   thanks


No comments:

Post a Comment