i lOve you.. muaahh !

Friday, 14 December 2012

tanjat itte ☉..☉

assalamualaikum 
oii..oii..oii.. lame bebenor ye tak update blog ni.. bukan ape busy doh..busy!! emosi lebih kau* masuk kali ni dah berapa kali aku update busy.. haah aku busy.. busy berborak.. busy wat bende yg lagho.. busy online facebook.. azam untuk sem 2 ni punye la rase macam hebat..
 
nk study 24jam sehari sampai terjhojhol biji mate aku niy.. boleh upload kt utube video sore eyes kan?..SEBALIKNYE kalau dah ade niat nak study tu nanti cakap kat diri '5min la rehat jap.. last2 menguap lalu tertidur dengan sendiri nye sambil liur basi begitu deras kuo pastu lap2 gune kain selimut.. k tipu*hehe
 nk kurangkan makan kalau boleh nak minum air je bio jadi ikan kembung..kembung dengan air..SEBALIKNYE yang terjadi bukanlah yang disangkakan.. pagi bangun tidur cakap dengan member ' weh lapar, perot aku dah berbunyi ni sebelom masuk kelas makan dulu ye ' beli roti konon nak makan sebelum pergi kelas tapi  aku pergi simpan dalam box aku then biar bendealah tu sampai kulat..pastu..paa..ss..tuuu...petang makan.. paaa...ssss....tuuuu...malam makan.. kcun! sampai pakwe sendiri cakap mcm sarung nangka.. double triple cun.. sayang kau :*
 taknak bergelak sangat nanti ilmu yg lecturer ajar terkeluar balik.. malahan kalau kite bergelak dengan lebih kuat ilmu akan tercampak keluar selaju 180/km.. merapu* SEBALIKNYE haaa....haaa...kuuu... lepas je kelas balik bilik start dah ber'maharajalawak' sampai atett..atett perot itte etawe ekah-ekah au.. kalau xfaham sile google translate ok?
 
nak kurangkan tidur..sebab mase cuti tu kan ibarat aku balas dendam.. kalau aku tidur pukul 12, bangun pon mesti pukul12 tu dah wajib ok wajib ! kalau tak ..mengantuk ! mama suruh bangun pergi beli surat khabar ke .. mak (panggilan nenek aku) ajak teman pergi pasar pagi pon aku akan cakap pukul12 kalau nak suruh pergi beli surat khabar ke.. pergi pasar pagi ke.. hoiii !! name pon pasar pagi kan kalau pergi tengahari kau belilah sisa yang ditinggalkan ok.. bukan beli dah FREE of cash okeh ! makan la tengahari kau bersulam kan sampah siti.. surat khabar pon dah habis waktu tu laku sebab pada masa itu ada perhimpunan agung UMNO..aku ingat lagi oii aku ingat ! excited* kak eka ( kakak) pula dengan lemah gemalai kejut aku bangun suruh sidai baju.. waaa :'(( (DALAM HATI) kenapa aku..kenape aku..kenape aku..!! dapat menggambarkan kisah cuti aku macam mane.. heehee.. SEBALIKNYE sampai je kat kolej aku berubah 90%..kahkahkah.. tidur awal ke lewat macam mane sekali pon kat kelas menguap juga ok.. kepale angguk2 geleng2 macam natang yang terkena matahari pastu kepale otometik goyang2..heehee.. banyak betul syaithoonnn bergayut kat mata aku ni.. haishh !

sembang lebat kau kan siti.. boleh bash aku beramai-rmai sekarang! hahahah.. sudahhh lahh..piraahhhh malas dah nak  berazam bagai.. habokk tarakk..ooo..ooo..ooo..k lah.. nak kemas2 barang keluar dari unikop nak balik rumah.. heehee..

sekian maa..aceeehhhh..

No comments:

Post a Comment