i lOve you.. muaahh !

Tuesday, 3 December 2013

✿ Birthday Girl ✿

Assalamulaikum <3


Rajin pulak jari jemari ni nak menaip, kalau tak malas saje. Haha. Ade sape2 tak rindu? Krikkk krikkk xde orang maaf perasantan je lebih ni. Sobs sobs.. aku baru teringat nak buat entry pasal birthday aku yang telah berlalu pada zaman tok kadok yang lalu iaitu 25.3.2013. hehe.. Ni dah bulan12.. Baru sekarang nak update, jadilah daripada belog ni tergendala untuk sekian lamenyee pun.. ok lets goo! 

Aku ni makin kebesor tak dapat banyak hadiah sangat lah.. mencikk mencikk ! :”( kalini aku punya birthday mase aku tengah study week kek aku waktu tu buku je lah.. haha.. waktu tu time aku study week stay dekat kolej akak aku dekat UPM. Petang befday tu, along aku hanta makann nasi lemak sotong, choc moist and roti jepun. Ingat lagi aku tak lupe pon. Along cakap tu hadiah befday aku tapi masalah nye akak aku pon dapat jugak bende yang same. Manee aciii along niii.. :P patotnya k.et dapat nasi bujang, kek yang rm2 tu haa, pastu bagi roti baii yang keras tu.. hahaha kejam* Btw, thank u so much along dari KL ke Serdang semate2 hanta makanan aka hadiah befday J leppp leeppp youuu !


Esoknya pulak kak et ajak pergi The Mines alahh dekat je dengan UPM tu akak2 aku and anak buah nak jumpa.. Sampai2 je tengok kak eka dah bawak satu kotak besar ni.. ku pikirin apa sihh ghupenyee kekkk untukk akuu.. weee~ bestttnyaa dapat makan kek..red velvet pulak tu.. penuh dengan cheese je.. yummmehh ! thanks kak eka.. love you ! kak et pulak hadiahkan AlQuran.. dah dua kali kak et bagi AlQuran dengan harapan adiknya khatam berkali2.hee.. insyaAllah.. J Abang aku pulak wish jee nak collect hadiah kat dia jauh pulak kan kat shah alam nuhh.. ok fine!! Anak buah aku pulak bagi choc cadbery sekali ngaapppp je dah habis ku telan.. mane cukuppp ! uwaaa :’( hahaha. Tak bersyukur pulak kan.. Alhamdulilah.. Thanks leppchiuuu all.



My lovely pulak hadiahkan cincin.. cincin bukan sebarang cincin.. cincin ada maknaa. HAHAHAHA evil laugh* nak cerita lebih kat sini tak bolehh tunggu lah masa yang sesuai..eh? dah habis? pendekknyeee..hihi okkk jommm tengokkk gambarr pulakkk untuk santapan mate ni agar tidak juling :P


kek red velvett, pehh meleleh ayaq lioq. slurpp




AlQuran my sis bagi, harap pasni rajin bace AlQuran :)




eh ? hai, name saya Betty hikhik :*




Cincin dari dia . Thanks Mr.Right :D senyum sampai pipi 

No comments:

Post a Comment