i lOve you.. muaahh !

Monday, 31 March 2014

Goodbye 19, hye 20 ! ✿◕ ‿ ◕✿

Bismillahirahmanirahim..(✿◠‿◠)

      Alhamdulilah syukur ke hadrat Ilahi kerana memberi aku peluang bernafas dibumi ini dan meminjamkan nyawaNya sehingga ke hari ini. Terima kasih yaAllah.. Aku harap yang diri ni akan lebih banyak menyumbangkan sesuatu kepada agama aku sendiri. K, now aku dah 20 tahun, nak capai ke angka 2 ni memang takut.. bukan takut ape, tapi takut tua. Mihmih.. Terima kasih kawan2 yang mendoakan dan wish birthday aku kat Whatapps, Facebook, Mesej. Thanks my belove family, Thanks mama sebab melahirkan anak yang comel ni. Wuttwutt ! :*

      Ok ni nak ceritalah yang aku kena prank dengan member aku sendiri masa birthday aku. (25/3/2014). Hey, hok ni mang geram + terasa hati ni sebab dorang taknak pon wish birthday aku. sedih makk tau.Aku seap bagi2 clue konon nak hadiah dengan harapan dorang akan wish birthday aku, sekali hampeh senyum2 wat taktau je. Tssk ! Ni kes terasa hati part 2,roommate aku mang pandai berlakon die buat macam nothing happen je muka tak bersalah borak2 dengan aku tapi xwish. Cisss, takpe korangg tengok ah birthday sekoq2 nanti macam mane aku balas. Wkwkwkw ! gelak syaitoon.  Dah semua orang xwish petang tu pas exam jugak aku nak balik Batu Pahat membawa hati yang lara pulang ke kampong halaman dengan harapan mama akan mengHappykan hati aku :P fuhh  semput baca ayat ni takde koma mahupon titik noktah. :P

      So, aku pon cakaplah dengan Boy aku ni yang aku nak balik Johor nak celebrate dengan mama je sebab mama pon cakap kalau balik mesti die buat pulut kuning, masak sedap2 untuk aku. yesszaa ! Ingat dia bagi balik rupanye TAK ! Beriye je suruh aku jangan balik, dia bagi lah macam2 alasan ynag munasabah yang menyedapkan halwa telinga aku mendengar, ok cairrrrrr so tak balik. Dia suruh balik esok je. Ok ni Lepas magrib punya cerita pulak, Ika suruh aku datang taman dengan muka cemas+toya nya cakap yang Tikah nangis taknak balik(masa ni berkrisis sikit sebab tu dia ade point prank aku), nak aku datang taman jugak. Ok aku dengan lembut hati datang, kalau hati aku keras habis cair kek aiskrim tu kan jadi leper terus. Korang sambut lah sendiri. :P ok dah sampai taman aku carilah Tikah ni konon nak pujuk katenya tapi Nampak lilin2 pulak,dalam hati aku cakap 'diorang ni nak prank aku ni'. Datang2 je semua nyanyi happy birthday untuk aku. weeee… happy sangat ! seap tiup2 lilin lagi kaw.. pastu seap bagi bunga lagi.. berbunga2 hati ni bila dapat bunga. hadiah lagi dapat.Hahaha..Alhamdulilah. Thanks kawan2 yang datang wafa, ain, lela, niza, nazira, ayaa, nad,ika kecik. Love You All. Thanks jugek kat anak mahmood si atiq atikah blackpores+lastsoldier ni plan dengan my sayang sebulan yang lepas. Hihi pandai ye korangg !♥(ˆ⌣ˆԅ)


      To my sayang, I really appreciate what you done for me and for my birthday surprise. Dah pandai surprise2 kita kan. Hope after kawen pon wat macam ni k? bagi satu bouquet coklat ferrero roche dalam bentuk bunga mari.. hahaha. I Love you so much sayang, you are so sweet+romantic now !  yeahhh ! Thanks bagi bunga segar, segar mata ni nak study boring2 dok main dengan bunga. Lapar pon disuruhnya kita kunyah bunga. Taknak membazir katenya. :*

ok itu sahaja dari saya, thanks sudi membace (>‿◠)✌


Kek icecream,sedapnya bila ingat balik. yummy..

 menunggu kedatangan datin ct untuk tiup lilin. :P

waktu ni hati kita berbunga2 macam ni tau
harap bunga dekat hati ni terus mekar
 (っ◕‿◕)っ ♥

kawan2 kesayangan yang
 memeriahkan lagi padang yang sunyi. hehe

sebelom nak bukak bunge letak dalam satu bekas,
 baik kita snap pic banyak dulu. wuuwuuu
mase ni dekat padang pakai selekeh2 je ni
 kalau tau pakai cantik2.
 tapi takboleh dorang men kasar simbah air. hahaha

lahh ! si gemukk ni yang over tiup lilin kek kita. hahaha Werk :P

sibukk ah die ni nak terkejut , patotnya kita yang terkejut. hish !
:P


1 comment: